miercuri, 5 septembrie 2012

Am revenit dupa vacanta


Buna fetelor, cum a fost pentru voi vara aceasta? Eu din fericire nu pot sa ma plang deloc, pentru ca prefer sa fiu ocupata decat sa ma plictisesc.
Insa am o singura nemultumire, ca in general vacanta este pentru a te odihni, si pentru a reuni forte, iar eu nu prea am avut multe momente de odihna, insa am petrecut multe momente frumoase, si se compenseaza. Si inca ceva, daca as putea as mai merge oricand mi s-ar ivi ocazia.
Daca va mai amintiti v-am povestit ca am fost sa imi petrec vara prin tari straine. Stiu ca v-am spus ca o sa va tin la curent din pacate nu am avut asa mult timp liber cum eu credeam, dar va promit ca o sa ma revansez pentru ca am multe multe lucruri sa va povestesc.
In prima saptamana si jumatate am fost plecata in Elvetia, in Basel. La inceput nu mi-a placut foarte mult, dar am descopertit ca este o tara linistita, si pana la urma mi-a parut rau ca a trebuit sa plec asa de repede. Din fericire fiind acolo, am scapat de caldurile infernale ale verii, care de multe ori este insuportabila, nu stiu voi dar eu ma plang atat de caldura cat si de frig. Da, sunt o plangacioasa, hehehehehe.  
Acum o sa va arat unele dintre pozele mele cele mai reusite, si sper sa va placa. Eu sincer va recomand sa vizitati acest loc.  

 
           Acesta poza am facut-o intr-o dupamiaza cand am mers sa ma plimb putin prin parc. Cum puteti observa, lumea dupa ce iese de la munca, merge in parc si face aerobic. Buna idee nu?



          Mi-a placut foarte mult aceasta casa. Una din preferatele mele, e un pic cam spooky, dar foarte frumoasa. 



          Privelistile de pe poduri sunt foarte frumoase, pe mine ma incanta orasele construite pe marginile raurilor, in plus, multa lume se bronza pe malul raului, si multi chiar faceau baie. Aveau o specie de punga in care isi bagau hainele si care o foloseau si ca colac, si innotau in rau. De multe ori mi-a dat invidie, jejejejeje. 





 







           Biserica Sfanta Elizabeta. Impresionanta.




          Intr-o joi, am dat peste aceasta mica piata, organizata in parcul din fata primariei. Florile erau chiar frumoase.

          Si pentru final, planul in miniatura. Sper ca v-a placut prezentarea mea, si sper ca v-a convins ca Basel este un bun destin turistic. 

Pupici tuturor. 
Cristina

Un comentariu: