sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Inca sunt pe aici :)


Buna frumoaselor, v-am lasat cam abandonate in ultima perioada. In ultimul timp am avut foarte putin timp liber, dar azi am zis sa va mai povestesc cate ceva despre ce am mai facut si sa va arat unele din cumparaturile mele din vara.
Acum doua saptamani am inceput perioada de practica, asa ca m-am intors iar la scoala generala. Amintiri placute imi vin in minte. Sunt foarte bucuroasa ca am inceput pentru ca eram nerabdatoare sa fiu inconjurata din nou de cei mici. Este o experienta noua, si este o mare responsabilitate sa fii acum in partea cealalta a catedrei. In aceste doua saptamani am invatat multe lucruri  noi si sper ca totul sa iasa bine.
Daca va mai amintiti v-am povestit ca in vara am fost in Elvetia. In una din dupamiezile cand ploaia m-a lasat sa ies la plimbare am dat peste un magazin New Yorker. O sa va spun adevarul, nu il cunosteam inainte, dar a fost dragoste la prima vedere, in plus era vremea reducerilor. Nu va mai povestesc ce a urmat, o sa ma limitez doar sa va arat pentru ca am iesit din magazin cu mainile pline.

Top 4,95 CHF (franci elvetieni care sunt 20% mai ieftini decat euro), o adevarata ocazie
                                                      
                                                        Top 4,95 CHF

                                                              Bluza 5,95 CHF


                                                       Rochie blug 14,95 CHF


Rochie (este dintr-un material ca satenul) 14,95 CHF


Acestea au fost cumparaturile mele de la New Yorker, am iesit cu sacosa plina si cu putini bani cheltuiti. Va asigur ca a fost o investitie pe cinste.
Pupici si sper sa va scriu in curand. Pupici si sa aveti o saptamana cat mai usoara.

 Cristina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu