duminică, 24 iunie 2012

Productos terminados

           Buna fetelor, ce mai faceti, cum a fost saptamana voastra. Sper ca bine. Eu in ultima vreme, cum am terminat examenele am mai mult timp liber, asa ca aveam planuri de a viziona Gossip Girl. Stiu ca multe dintre voi deja ati vazut serialul, si din comentariile voastre de pe alte bloguri, m-ati facut curioasa, asa ca in ultima vreme ma imbib de vazut serialul, si trebuie sa recunosc ca imi place.
Luna asta mi s-au trminat cateva produse din dulapiorul din baie, asa ca o sa va povestesc impresia mea despre ele.


Primul dintre ele este samponul Head and Shoulders. Chiar daca este un sampon antimatreata, eu il folosesc pentru a preveni. Nu am matreata, niciodata nu am avut, insa este unul dintre sampoanele care imi place tare mult cum miroase, si este foarte bun. Am parul gras spre normal, si acest sampon este pentru par normal, ca majoritatea sampoanelor. In cazul meu, in general  trebuie sa imi spal parul o zii da una nu, sau cel mult dupa doua zile. Motivul pentru care l-am cumparat este pentru miros. Imi place mult cum miroase si fara indoiala mie imi merge bine cu el. 




Alt produs terminat luna asta este Crema si tonicul 2 in 1 de la Avon, cu aloe si avocado.  Produsul este bun. Eu il foloseam pentru zilele in care nu ma machiam, si imi curatam fata cu el inainte de a merge la culcare. Nu imi place sa ma culc fara sa imi curat tenul. Este usor de folosit, la fel ca un sapun, numai ca este sub alta forma. Trebuie aplicat pe tenul ud si apoi clatire cu apa. Simplu, hehehe. Ca de obicei pentru mine mirosul este important, si in acest aspect nu m-a dezamagit. Mirosul este chiar foarte placut, si nu usuca pielea ca alte produse de curatare. Zic asta pentru ca multe fete spun ca multe produse de curatare le usuca pielea.



Ultimul produs a fost acest gel de dus Dermo S. Mi l-am cumpartat acum ceva timp de la o farmacie. Este un gel de dus fara sare, cu un PH 5,5. Face multa spuma, si cum deja stiti, ador spuma cand fac baie. Miroase a curat, asa ca mirosul este foarte placut, si mie mi-a placut foarte mult.   

Sper ca parerea mea sa va fie de ajutor pentru ca cunoaste unele produse, si pentru a va decide daca voua vi se potrivesc sau nu. Pupici si ne mai auzim pe aici. 

Cristina




3 comentarii:

  1. Hola guapa, yo creo que no he empleado ninguno de los productos que enseñas jeje y menos mal que tengo el traductor sino no me hubiera enterado de nada :$ me gusta leer opiniones!
    Muchas gracias por haberme pasado el email para el sorteo de bolsos^^ que tengas mucha suerte y disculpa las molestias :)

    besines♥!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Jejeje, el poderoso internet es el que nos ayuda en muchas cosas. Me alegro mucho que ya conoces mi blog. Yo soy una gran fan tuya, eres una de mis blogueras favoritas. Besos guapa y de molestias nada, gracias a ti por avisar

    RăspundețiȘtergere
  3. :)
    daca-ti face placere intra pe site si inscrie-te...te asteptam :)
    http://blog.ddumi.com/constanta-blog-meet-12.html

    RăspundețiȘtergere