luni, 28 mai 2012

Bine v-am regasit



Buna fetelor, de cand nu ne-am mai auzit pe aici. Din pacate nu prea am avut timp sa mai va scriu cate ceva pentru ca sunt in epoca de examene. Dar saptamana asta am un mic respiro si am zis sa va mai arat ce mai fac in ultima vreme.
Nu stiu cum este vremea peste tot dar unde sunt eu, termometrul nu coboara de 25 de grade, asa ca sunt cu multa caldura si cu mult chef de facut o baie, din pacate nu imi permit sa merg nicaieri pana nu termin cu toate examenele, pentru ca vreau sa le iau pe toate din prima, si asa o sa am o vara linistita.
Noul meu experiment a fost iaurt cu fructe, nu va ganditi ca mi-am facut iaurt, hehehe, ci o noua oja. Chiar daca nu prea am timp de cine stie ce unghiile tot mi le fac. Trebuie sa mergi prezentabil oriunde ai merge, nu cu unghiile nefacute, hehehe.
Acum o sa va las cu cateva imagini, ca daca tot am facut si eu o inventie macar sa ma mandresc. Sper sa va placa. Eu am numit-o Iaurt cu fructe, si adevaru e ca chiar seamana cu iaurtul meu preferat, pe care acum mai nou inainte sa-l mananc il bag la congelator si asa e mai racoritor. Pupici si vizionare placuta.  
cu blitz




lumnina naturala

 Cu mult drag. Cristina

2 comentarii: