vineri, 16 martie 2012

Si eu sunt ON LINE

Buna dragelor !!!
Iata ca revin si eu pe blog dupa ceva vreme, cu scuzele de rigoare.
Multe s-au intamplat. Am multe de povestit si foarte putin timp la dispozitie. Am multe idei scrise in carnetel, poze care trebuie editate si publicate, dar pe rand, incet, incet.
Vreau sa impart cu voi o mica bucurie. Din multitudinea de giveaway-uri cu produse On Line, am castigat si eu unul. Happy meeee :) Chiar imi ziceam ca daca nu castig, merg si mi le cumpar. Imi doream foarte mult sa le incerc, dupa ce am citit avalansa de review-uri din blogosfera.

Dar de data aceasta, soarta a fost de partea mea. Am fost una din cele doua castigatoarele ale unui set de produse On Line de pe blogul lui Toxic Cupcake.
Miercuri m-a sunat curierul si mi-a livrat coletul. Eram la munca si muream de curiozitate sa il deschid si sa miros fiecare produs, dar m-am abtinut. Cand am ajuns acasa, am "sfasiat" practic cutia si le-am luat la mirosit pe fiecare. Imi plac enorm. M-a nimerit la fix spumantul de baie cu miros de vanilie. Vanilia se numara printre preferatele mele. La fel si cu sapunul lichid cu aroma de liliac si sarea de baie cu aroma marina.
Abia astept sa le testez. Sarea de baie a folosit-o deja iubitul meu si s-a declarat fan convins. Urmeaza sa la testez si eu pe fiecare si sa fac review-uri, curand, sper.
Si voi sunteti la fel de incantate de produsele On Line? Care sunt preferatele voastre?
O seara placuta si un week-end minunat !!!

Un comentariu: