sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Produse Avon


Buna dragele mele. Astazi vin cu un review despre produse Avon. Sunt produse pe care am avut posibilitatea de a le testa datorita http://frommegwithlove.blogspot.ro. Ei trebuie sa ii multumesc in primul rand pentru ca a organizat acel superb concurs si ne-a dat posibilitatea de a castiga aceste produse.

Dar bine, acum sa trecem la review. Premiul consta de un lac de unghii cu uscare rapida, o lotiune iluminatoare pentru corp, un colier si anume Colierul Sibylle si un spray reconfortant pentru picioare. 



O sa le iau la rand pe fiecare. Lacul de unghii imi place foarte mult. Culoarea dupa cum puteti observa este un ton foarte placut si cald. Uscarea este foarte rapida si este un lac destul de rezistent. Nu stiu voi, dar eu dupa ce am descoperit Orchide Calcium Gel lacul imi dureaza pe unghii o saptamana intreaga. Stiu ca acest post este despre produsele Avon, dar mie inainte de descoperirea acestui produs lacul nu imi dura asa de mult pe unghii. Drept dovada aici va trimit niste poze. 








  
Urmatorul produs este lotiunea de corp. Mie imi place foarte mult. Miroase foarte placut si intra destul de repede in piele, stiu ca multe dintre voi considera foarte important si hidratarea pielii, ca doar de aceea ne dan cu crema. Aceasta lotiune este ultra hidratanta este foarte buna pentru pielea uscata. Aceasta lotiune cremoasa, catifeleaza si ilumineaza instantaneu pielea. 




Spray-ul reconfortant pentru picioare este foarte folositor. De cand il am de fiecare data cand vin de undeva cu picioarele super obosite imi fac timp sa le rasfat cu un masaj. 


Si ultimul, colierul Sibylle. Este un colier foarte frumos si poate fii asortat cu multe culori, pentru ca pietrele sunt albe si un verde foarte deschis. 





Cam atat pentru ziua de azi. Sper ca review-ul meu sa va fie de ajutor pentru a va decide daca produsele vi se potrivesc sau nu. Pupici si o saptamana frumoasa. 



2 comentarii:

  1. no he probado nada de avon, pero tengo muchas ganas! el pintauñas es precioso!
    besin

    RăspundețiȘtergere
  2. Pues yo la verdad es que estoy muy contenta con los productos, por lo menos con estos. Te animo a que los pruebes. Besos

    RăspundețiȘtergere