sâmbătă, 4 august 2012

Vacanta, in sfarsit


Buna fetelor. Vreau sa va anunt, chiar daca cu intarziere ca de pe data de 1 August intram in vacanta. Sunt chiar foarte bucuroasa pentru ca unica luna in care am vacanta este August si asteptam aceasta perioada cu nerabdare.


Anul acesta am avut si noroc si in aceasta luna am calendarul ocupat. Pe de o parte este chiar bine pentru ca asa nu ma plitisesc. Acum ca am mai mult timp liber o sa va pun la curent cu toate detaliile. Chiar de pe 1 August am plecat la Basel, in Elvetia, unde am planuit sa raman pana pe data de 12 August, si de unde voi pleca spre Brighton, in Anglia, unde o sa am ocazia de a participa la un curs, pentru a-mi perfectiona engleza. Va fii un curs rapid de 3 saptamani, dar cu ocazia asta as vrea sa vizitez si alte locuri, pentru ca in ultimul timp a inceput sa-mi placa sa calatoresc. 

Momentan, de miercuri sunt la Basel, si ca sa nu pied timpul, chiar din prima zii am fost sa vizitez cate ceva. Primul lucru vizitat a fost Basel Town Hall, sau cum il numesc ei Rathouse Basel. Este o atractie turistica, si mie chiar mi-a placut. Acum o sa va las cu niste poze, asa ca visionare placuta.



           
            Partea din fata a cladirii, care dupa cum ati putut observa din pliantul din pozele de mai sus este construit din mai multe parti, fiecare int-o perioada diferita.




Aceasta este curtea interioara.





Cam atat pentru ziua de azi. Sper ca v-a placut. Va promit ca in curand o sa mai postez cate ceva, acum ca am mai mult timp liber sigur. Multi pupici si sper ca v-a placut. Voi cum o sa va petreceti vara?

2 comentarii:

  1. Multumesc mult. Vacanta este foarte placuta, dar din pacate nu am asa de mult timp liber cum imi doream, dar promit ca o sa ve povestesc mai multe detalii despre toate miscarile cand ajung acasa si am putin timp liber pentru ca am o gramada de organizat cand ajung. Pupici

    RăspundețiȘtergere