vineri, 10 august 2012

Mini haul saptamanii

Buna dragelor !!!
Revin si eu dupa ceva vreme. Nu mai caut scuze si ma apuc de scris, din nou :)
Ieri dupa munca, in caldura infernala, am mers sa fac cateva cumparaturi rapide, mancare si cateva produse de curatenie. Stiu, stiu, cui ii mai arde de curatenie pe caldurile astea. Dar trebuie facute si aceste operatiuni. 
La iesire din supermarket, indreptandu-ma spre masina imi atrage privirea un magazin micut, cu o groaza de chestii afisate in vitrina, printre care si cateva ustensile de bucatarie. Cum eu caut de ceva vreme un tel sanatos, si nu gasesc, imi zic sa intru si aici. Poate gasesc ceva.
Bineinteles, intrand am uitat de caut, pentru ca am dat cu ochii de un stand plin de oje si accesorii pentru manichiura. Si acolo am ramas.
Nu mi-am ales prea multe, dar cele alese sunt necesare si foarte frumoase. 
Iata ce mi-am luat : 

De ceva timp voiam sa imi iau si eu o oja crapacioasa, ca sa intru si eu in randul lumii si am ales-o pe cea de la Orkide Graffiti. Aceasta a fost 2.5 lei. Iar oja Natty este un rosu corai, imi pare rau ca nu am reusit sa surprind culoarea reala. Poate o sa reusesc pe unghii sa o surprind cat mai aproape de realitate. Pretul acesteia este 1.5 lei. Cu greu m-am abtinut sa imi aleg si alte nuante de oje. 
Cele doua creioane Ada sunt foarte intense si frumoase. Un rosu corai, foarte asemanator ojei si un roz intens. Pretul lor il cunoaste toala lumea, 1 leu bucata. Pentru acest pret infim, calitatea lor este extraordinara. Cu acestea doua am eu o idee, pe care vreau sa o testez intai, apoi sa o impartasesc. Pila multifatetata am incercat-o deja si imi place. Nu este foarte abraziva, iar acest aspect imi place, pentru ca nu vreau sa imi subtiez prea mult unghiile, ci doar sa le nivelez si sa le dau un luciu sanatos. Si aceasta a fost tot 1 leu.  
Am mentionat ca am plecat fara sa mai caut tel? Ha ha uituca mai sunt. Fericita cu cele achizitionate, am iesit bucuroasa si mi-am amintit abia acasa ca am uitat sa intreb de tel. Asta inseamna ca trebuie sa mai merg inca odata acolo. Preturile sunt foarte mici, iar varietatea este mare. Dar nu garantez ca o sa ies din magazin doar cu telul. Sau ca o sa imi amintesc sa il iau pe acesta :)
Pe curand dragele mele. Pupici si zile pline de bucurii !!!

3 comentarii:

  1. Sunt foarte bune si rezistente, iar varietatea este destul de mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hehehe, nu te condemn de tel cand ai vazut standul cu produse cosmetice, si mie mi se mai intampla sa intru intr-un magazin dupa ceva si sa ies cu doua sacosi de cumparaturi printre care nu se afla produsul dupa care intrasem in magazin. Eu te iert, telul poate astepta, in schimb frumusetea nu :)

    RăspundețiȘtergere