duminică, 15 aprilie 2012

O vizita prin Cantabria


Buna fetelor, asa cum v-am promis astazi o sa va arat unele dintre locurile cele mai frumoase care am avut ocazia de a le vizita in scurta vacanta pe care am avut-o in Saptamana mare.
Primul loc pe care l-am vizitat a fost Comillas, un mic oras de pe coasta Cantabriei. Orasul este foarte frumos. Prin poze o sa va arat cate ceva despre el.
Chiar daca nu am avut noroc, si mai tot timpul a picurat si a fost innorat am incercat sa vizitam cat mai multe locuri, pentru ca dupa cele 7 ore de calatorie, va promit ca a meritat.

Acesta este un muzeu dedicat Marquezului de Comillas

Aceasta statuie este situata pe unul din zidurile unui cimitir, care este construit peste ruinele unei
biserici gotice, si reprezinta ingerul alb din Llimona.

Urmatoarele poze sunt de pe plaja din Comillas


Acesta este doar inceputul, in prima zii am avut o sesiune plina de vizite, iar destinul urmator a fost Santillana del Mar, alt oras din Cantabria situat pe coasta unde am vazut cea mai faimoasa Colegiata din acea zona a tarii si un muzeu in care se destainuiau cum in timpurile inchizitiei se torturau oamenii.


In aceeasi zii, dupamiaza, am fost in alt oras. Acesta a fost cel care ne-a placut cel mai mult. dar o sa va laz imaginile sa va delecteze.
Apa dupa cum puteti vedea era foarte cristalina iar privelistea este de nedescris, iar cum marea era involburata, azgomotul pe care il provocau valurile cand se izbeau de stanci faceau un sunet care iti facea pielea de gaina.Sper ca v-a placut mica mea prezentare, in curand o sa va povestesc despre celelalte locuri minunate pe care le-am vizitat. Pupici.
Cristina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu